Odysseuksen päiväkohtaiset esiintyjät julki – uusi jazzfestivaali Helsingin edustalle

Odysseus julkisti esiintyjiään.

22.03.2021

Ensimmäinen Odysseus-festivaali järjestetään Lonnan saaren merellisessä ympäristössä 24.–25. päivä heinäkuuta.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä kaksipäiväinen kesäfestivaali laajentaa aiemmin Lonnassa suursuosion saavuttaneet We Jazz -illat viikonlopun mittaiseksi, musiikillisesti monisävyiseksi tapahtumaksi.

Tapahtuman päiväkohtainen ohjelma julkistettiin tänään. Tapahtumassa esiintyvät mm. Hailu Mergia, Y-OTIS, Lucia Cadotsch Speak Low, Dalindèo, Timo Lassy, Verneri Pohjola Quartet sekä Odysseus-klassikkolevynsä materiaalia esittävä Eero Koivistoinen Quartet.

”Odotamme innolla kesää ja ensimmäistä Odysseus-festivaalia”, sanoo We Jazzin taiteellinen johtaja Matti Nives. ”Ajat ovat epävarmat, sen tietävät kaikki, mutta menemme täysillä ’ääntä kohti’ toiveikkaina ja varmistamme kaikessa tuotannossamme, että toteutuessaan tapahtuma on paitsi elämyksellinen, myös turvallinen. Yleisöltä toivomme luottamusta ja lupaamme, että jos tilanne ei heinäkuussakaan salli tapahtuman toteutusta, saavat ennakkolippujen ostajat hyvityksen normaalin hyvän tavan mukaisesti. Tällä hetkellä olen aidosti innoissani ilmoittaessamme artistien päiväjaon ja suunnitelmissa on esiintyjäkaartin täydentäminen kevään aikana. Eteenpäin!”

Lisää esiintyjäjulkistuksia on luvassa ennen tapahtumaa.

Odysseus -festivaali oli alun perin tarkoitus järjestää heinäkuussa 2020, mutta vallitsevan koronapandemian vuoksi tapahtuma siirrettiin kesäksi 2021. Jo ostetut Odysseus 2020 -liput käyvät sellaisenaan ensi kesän tapahtumaan.

Päiväkohtaisen ohjelman näet alta.

Tapahtuman Facebook-sivulle pääset tästä.

Odysseus 2021
24.–25.7.2021 Lonnan saari, Helsinki

Lauantai 24.7.2021
Y-OTIS (SE/DE/UK)
Kit Downes (UK)
Eero Koivistoinen Quartet
Timo Lassy
Superposition
Dalindèo

Sunnuntai 25.7.2021
Hailu Mergia (ET)
Lucia Cadotsch Speak Low (CH/SE)
Mario Rom’s Interzone (AU)
[secret new band]
Ville Herrala
Verneri Pohjola Quartet
3TM

Lisää luettavaa