Oletko menossa Bruce Springsteenin keikalle Helsingin Olympiastadionille? Luvassa tanakka tietopaketti tärkeää infoa

Tanakkaa tietoa.

26.06.2024

Bruce Springsteen esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 12. päivä heinäkuuta The E-Street Bandin kanssa. Luvassa lienee tuttuun tapaan hieno ilta The Bossin musiikin ystäville.

Nyt keikkajärjestäjä Live Nation on julkaissut infopaketin kaikille keikalle tuleville. Osan ohjeista olemme kasanneet tähän alle. Mikäli tietopaketista puuttuu jotain sinua kiinnostavaa, niin Live Nationin sivuilta täältä löydät lisää infoa.

*

AIKATAULUT

Perjantai 12.7.
klo 17.00 portit, turvatarkastus ja myyntipisteet aukeavat
klo 20.00 Bruce Springsteen and The E Street Band

Aikataulut ovat arvioituja ja voivat muuttua. Saavuthan konserttiin viimeistään kaksi tuntia ennen pääesiintyjän arvioitua aloitusaikaa, jotta varmistat sisäänpääsyn ennen konsertin alkua. Tapahtuma päättyy viimeistään klo 24.00.

LIPUT

Ostathan liput etukäteen ainoastaan viralliselta lipunvälittäjältä (Lippu.fi) tai lippujen viralliselta jälleenmyyntikanavalta (fanSALE). Konsertin liput ovat loppuunmyyty. Seuraathan lipunmyyntisivua ennen tapahtumaa mahdollisesti vapautuvien lippujen osalta.

Lipulla pääsee sisään stadionille vain kerran. Jokaisella konserttiin saapuvalla tulee olla oma pääsylippu, iästä huolimatta. Konsertin ikäraja on K-3 ja alle 12-vuotiaiden tulee saapua huoltajan seurassa.

KENTTÄLIPUT ETUOSA / FRONT FIELD GA

Etuosan kenttälipulla voit saapua ainoastaan stadionin eteläpäädyn sisäänkäynnistä SOUTH ENTRANCE. Eteläinen sisäänkäynti sijaitsee Olympiastadionin aukion (Töölönlahden) puolella ja on merkitty tapahtuma-alueen karttaan nimellä SOUTH ENTRANCE.

Kenttälipun ostaneet saavat rannekkeen portilla sisäänkäynnin yhteydessä. Ranneke oikeuttaa kulkemisen kentälle, josta voit kulkea käyttämään stadionin muita palveluita myös katsomoiden takana. Ranneke ei oikeuta poistumaan ja palaamaan takaisin stadionille.

Stadionin pohjoiselta sisäänkäynniltä NORTH ENTRANCE on mahdollista saapua takaosan kenttälipulla. Huomioithan kuitenkin, että stadionin pohjoispuolella on rajoitettu määrä portteja kenttälippuja varten. Suosittelemme kaikkia kenttälipun ostaneita saapumaan stadionin eteläpään sisäänkäynnin kautta (SOUTH ENTRANCE), jossa on enemmän portteja kenttälipullisille.

SAAPUMINEN

Olympiastadion sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Töölössä osoitteessa Paavo Nurmen tie 1. Yleisöä pyydetään varaamaan riittävästi aikaa ja saapumaan stadionille julkisilla kulkuneuvoilla tai kävellen. Porteilla saattaa esiintyä ajoittain jonoja suuren ihmismäärän vuoksi. Saapumalla ajoissa varmistat pääsysi stadionille ennen konsertin alkua.

Saavuthan konserttiin viimeistään kaksi tuntia ennen pääesiintyjän arvioitua aloitusaikaa, jotta varmistat sisäänpääsyn ennen konsertin alkua. Portit avataan klo 17.00 ja samalla aukeavat Olympiastadionin palvelut. Alueelta löytyy ravintolapisteitä, joista voi ostaa ruokaa ja virvokkeita sekä fanituotemyyntiä.

FANITUOTEMYYNTI  

Tapahtuma-alueella myydään artistin fanituotteita useassa eri paikassa. Katso fanituotemyynnin sijainnit tapahtuma-alueen kartasta. Tarkemman hinnaston ja valikoiman näet tuotemyyntipisteillä.

MAKSUVÄLINEET  

Kaikissa myyntipisteissä ja baareissa on mahdollisuus maksaa kortilla, ja ne hyväksyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, mukaan lukien debit-kortit ja Visa Electronin.

Pop-up ja promootio -myyntipisteissä maksuvälineenä käy myös käteinen. Suosittelemme käyttämään korttimaksua aina kun mahdollista.

Lisää luettavaa