Oletko menossa Sunrise Avenuen jäähyväiskeikoille Helsingin Olympiastadionille? Tässä käytännön infoa järjestelyistä

Tietoa käytännön järjestelyistä.

Sunrise Avenue esiintyy perjantaina 8. heinäkuuta ja lauantaina 9. heinäkuuta Helsingin Olympiastadionilla.

Keräsimme alle hieman käytännön infoa konserttien järjestelyistä.

Portit avataan molempina päivänä Klo 17.00. Ravintolat ja myyntipisteet aukeavat samoihin aikoihin..

Arvioidut soittoajat:
n. klo 19.00 Knipi
n. klo 21.00 Sunrise Avenue

Tapahtuma päättyy viimeistään klo 24.

Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin eli ainakin tunti ennen pääesiintyjän arvioitua aloitusaikaa. Konserttiin on turvatarkastukset, joten malttia odottelun kanssa! Alueella on mahdollisesti poikkeuksellisia liikennejärjestelyitä, jotka saattavat ajoittain ruuhkauttaa aluetta.

Annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Konserttilipulla pääsee vain kerran sisään.

Olympiastadionille kannattaa saapua eteläisen sisäänkäynnin kautta Olympiastadionin aukiolta. Kyseisellä sisäänkäynnillä on suurin jonotusalue. Myös muista sisäänkäynneistä pääsee jokaisella lipulla. VIP-asiakkaille on oma sisäänkäyntikaista eteläisellä sisäänkäynnillä. Seuraathan opasteita! Otathan lippusi valmiiksi esille jo jonotusvaiheessa. Ylimääräiset tavarat voi jättää alueen ulkopuolella sijaitseviin maksullisiin narikoihin.

Paikalle stadionille kannattaa saapua julkisilla kulkuneuvoilla, pyöräillen tai kävellen. Joukkoliikennettä suosimalla välttyy luonnollisesti ruuhka- ja pysäköintihuolilta. Reittisuunnittelussa auttaa HSL:n Reittiopas täällä.

Mikäli saavut pyörällä tai sähköskootterilla, jätäthän sen parkkiin Mäntymäen kentälle. Lähimmät kaupunkipyöräasemat sijaitsevat Uimastadionilla, Helsingin jäähallilla sekä Toivonkadun ja Urheilukadun risteyksessä.

Poistuminen tapahtuu samaa reittiä pitkin kuin saapuminen. Kymmenien tuhansien fanien poistuessa samaan aikaan on kevyen liikenteen väylillä ja julkisissa kulkuvälineissä odotettavissa ruuhkaa. HSL on järjestänyt molempina konserttipäivinä lisävuoroja bussilinjoille 37, 40, 321, 322, 431N ja 500. Lisäksi L-, P- ja K-junissa on lisävaunuja. Mkäli mahdollista, on kävely Helsingin päärautatieasemalle tai Pasilan asemalle suositeltavaa.

Aurinkoisella kelillä tärkeitä ovat päähine, aurinkolasit ja aurinkovoide, iltaa varten suosittelemme varautumaan pitkähihaisella paidalla ja takilla. Nyt näyttää hieman siltä, että illalla voi molempina keikkapäivinä tihuttaa hieman vettä. Sateenvarjojen tuominen on kielletty turvallisuuden sekä avattujen varjojen aiheuttamien näköesteiden vuoksi. Sateisella kelillä yleisöä kehotetaan varustautumaan sadeasuin.

Päiväkohtainen sääennuste kannattaa tarkastaa vielä tapahtumapäivänä.

Olympiastadionin eteläpuolen aukiolla sijaitsee maksullinen narikka, jonne voit jättää tavaroita säilytykseen konsertin ajaksi. Narikka on auki tapahtumapäivänä klo 15–01. Huomioithan, että narikassa ei pääse asioimaan stadionin puolelta. Otathan siis mukaasi kaikki tarvitsemasi esineet mennessäsi sisään tapahtuma-alueelle.

Kaikissa myyntipisteissä ja baareissa on korttimaksumahdollisuus ja niissä hyväksytään yleisimmät pankki- ja luottokortit, myös debit-kortit ja Visa Electron. Lukuunottamatta pop-up- ja promootio-myyntipisteistä, käy maksuvälineenä myös käteinen. Suosittelemme käyttämään korttimaksua aina kun mahdollista.

Lisää infoa löydät täältä.

Lisää luettavaa