Oletko valmis tekemään mitä tahansa? Karri Koiran uusi biisi on juuri sinulle

Karri Koira opettelee tarvittavat tanssit.

Karri Koira teki paluun soolomateriaalin pariin julkaistuaan Yks-singlen. Silloin Koira vihjaili Rumban haastattelussa ja sosiaalisessa mediassa, että seuraava biisi ei tule välttämättä ihan heti. Niin ei lopulta käynyt ja tänään julkaistiin uusi kappale Jos se sut sulattaa.

Karri Koira kirjoittaa facebookissa, että kappaletta työstettiin puolitoista vuotta. Se on pisin aika mitä Karri Koira on kuluttanut yhden kappaleen parissa. Biisillä on mukana yhdysvaltalainen basisti Marcus Turner, jonka Karri Koira oli bongannut Instagramin avulla.

Kappaleen intro on kunnianosoitus Princelle ja sen soittamisesta vastaa kitaristi Mikko Kosonen. Biisin tuotannossa on mukana myös Palmroth.

Kappale kertoo siitä, kun ihminen on valmis tekemään mitä tahansa jonkun muun vuoksi. Biisissä Koira laulaakin siitä, että opettelee minkä tanssin tahansa ”jos se vaan sut sulattaa”.

Jos se vaan sut sulattaa jatkaa aavistuksen uudistunutta tyyliä, mitä kuultiin jo edellisellä kappaleella. Kumartaen kuitenkin selvemmin perinteikkään r’n’b:n suuntaan.

Biisin pääset kuuntelemaan täältä.