”Me oltiin vaan et soita kytät” – eli lyhyt tarina siitä, kun Bustaavat Budit päättivät kuvata musiikkivideon

"Bustaavat Budit: Oiva Vedätys, Käsipuoli, Nunton, Kostaja - Suurimmat Hitit" – nyt videona!

03.02.2017

Bustaavat Budit tarjoilee uutta videota Suurimmat hitit -tuottajalevyltään. Biisillä räppäävät Oiva Vedätys, Käsipuoli, Nunton ja Kostaja. Kyseessä on levyn nimikkokappale.

Pidemmän viime joulukuussa julkaistun haastattelun löydät täältä tai jutun alta.

Bustaavat Budit avasivat Rumballe hieman videon kuvausten aikaisia tunnelmia. Limua, sipsiä ja dippiä kului, mutta mitä muuta tapahtui? Se selviää alta.

”Oltiin Käsipuolen kämpillä Kalliossa kun pidettiin palaveri tästä. Koitettiin olla niin selvinpäin kuin pystyttiin. Limuu, sipsii ja dippii siinä syötiin ja laadittiin käsikirjoitus. Tilailtiin sit pizzoja ja oli puhetta että jossain kohtauksessa olisi rekvisiittana paljon pizzalaatikoita, mutta loppujen lopuksi mentiin sitten vaan ne pipot päässä sinne metsään. Pizzalaatikot on toki säästössä Oiva Vedätyksen kämpässä, vieläkin.”

”Tämä videohan on kuvattu jo vuonna 2012, joten perinteiseen tyyliin meillä taas vähän bygähti! Sillon levyn formaatin piti olla vielä CD-R, niin kuin kertsissäkin kuuluu.”

”No, me sitten mentiin kuvaamaan videota aikaisin aamulla yksi lauantai. Nuntonilla oli perinteisesti all-nighter takana ja Käsipuolikin oli suht kuutamolla. Joku lähipitäjän hupiukko tuli kesken kuvauksia ragee meille. Me oltiin vaan et soita kytät.”

”Vedettiin lisää limuu, sipsii ja dippii. Kuvattiin vielä jotain vähän lisää. Kuvausten jälkeen mentiin Masalaan pizzalle ja Kostajalla oli ne klovnimaalit naamassa vielä, eikä kukaan reagoinut mitenkään. Jengi on niin turtunut siellä.”

Lisää luettavaa