Omakustanteita albumilistalle – Vain elämää näkyy singlelistalla

Post Malone boustailee kärjessä.

24.09.2019

Suomen virallisen albumilistan virkistävin huomio tällä viikolla on listalle nousseet omakustannealbumit. Korkeimmalla sijoituksella näistä on Kuben Killah-levymerkin debyyttijulkaisu Hakunila Killah, joka aloitti listataipaleensa sijalta 4.

Omat levy-yhtiöt eivät ole nuorten räppärien yksinoikeus: manserockin legenda Pate Mustajärvi on perustanut Turpiini-nimisen levy-yhtiön, jonka esikoisjulkaisu on itseoikeutetusti Mustajärven soolo Teillä oli nimet, ja kerran te kuljitte täällä. Mustajärven 12. sooloalbumi löytyy listan sijalta 11.

Elonkerjuun oman Elofest-labelin julkaisema Xx-albumi löytyy listan sijalta 19.

Post Malone pysyy toista viikkoa Suomen virallisen albumilistan kärjessä ja korkein uutuusalbumi löytyy heti kakkosena: The 69 Eyesin West End. JVG palaa nelossijalta kolmanneksi.

Singlelistalla on melko staattista, neljän kärki on tismalleen samassa järjestyksessä kuin edellisviikkona: Tones and I -artistin Dance Monkey (1.), Lauri Tähkän Blaablaa (En kuule sanaakaan) (2.), Pyhimyksen Muistuta mua (3.) ja Shawn Mendesin ja Camila Cabelon Senorita (4.). Topkympissä on peräti viisi Vain elämää -kymppikauden biisiä.

Lisää luettavaa