”On ilo saada mahdollisuus auttaa indiekenttää” – Katja Vauhkonen on IndieCo-yhdistyksen uusi toiminnanjohtaja

Yli 10 vuotta johdossa ollut Tapio Korjus jättää pestin.

Suomen riippumattomien levy- ja tuotantoyhtiöiden yhdistys IndieCo ry on valinnut uudeksi toiminnanjohtajakseen Katja Vauhkosen. Uusi toiminnanjohtaja aloitti tehtävässään 1. maaliskuuta. IndieCon pitkäaikainen toiminnanjohtaja Tapio Korjus siirtyy tehtävistä maaliskuun lopussa.

”Olen ollut yli kymmenen vuotta IndieCon johdossa, ja se on ollut ehkä tärkein panokseni antaa jotain takaisin alalle, jolta olen saanut niin paljon. IndieCo on vakiinnuttanut asemansa itsenäisten suomalaisten musiikkituottajien etujen ajajana, ja nyt on hyvä hetki kehittää toimintaa edelleen. Katjan suostuminen IndieCon uudeksi toiminnanjohtajaksi on loistojuttu. Hän on osoittanut pätevyytensä jo hallitustyöskentelyssä, ja uskon, että varsinkin hänen tiedotusosaamisensa nostaa IndieCon profiilin uudelle tasolle”, Korjus kommentoi.

Katja Vauhkonen jatkaa Fullsteam Managementilla artistimanagerina, Fullsteam Recordsilla Label Managerina ja luotsaa omaa tuoretta PR- & markkinointipalveluja tarjoavaa yritystään. Hän kertoo, että toiminnanjohtajan pesti on erityisen mielekäs lisä hänen nykyisiin työtehtäviinsä.

”On ilo saada mahdollisuus auttaa indiekenttää ja yrittää luoda sinne parempia edellytyksiä musiikin julkaisemiseen näinä haastavina aikoina.”