Onko sinulla bändi, joka ei saa keikkoja? Nyt homma helpottuu huomattavasti

Onko sinulla yhtye, jonka on vaikea saada keikkoja? Oletko aloitteleva taikuri, joka hakee itselleen lastenkutsuja? Book the Artists -palvelu yrittää parhaansa mukaan auttaa niin alan veteraaneja kuin vasta-aloittelevia taiteilijoitakin.

Mistä palvelussa on kyse? Yksinkertaisesti: Book the Artists -sivustolle voi tehdä oman artistisivunsa. Omalle artistisivulleen voi laittaa yhteistietonsa ja vaikkapa yhtyeensä musiikkivideon tai videopätkän omasta taiteenlajistaan, on se sitten sirkustaidetta, tanssia, teatteria tai vaikkapa graffititaidetta.

Sivustolle oman profiilin tekevä artisti ei ole millään tavalla sitoutettu tekemään sopimuksia Book the Artistsin kautta, vaan keikkaa saa toki hankkia muutakin kautta. Mikäli keikka BTA:n kautta plakkariin helähtää, ottaa palvelu siitä viiden prosentin provision.

Pari viikkoa sitten täydellä pöhinällä käyntiin lähtenyt sivusto markkinoi tulevaisuudessa palveluaan esimerkiksi baareille, hääfoorumeille ja muille potentiaalisille ostokanaville. Jatkossa sivusto nostaa tiedotteissaan joka viikko esille eri alan artisteja ja taiteilijoita.

Palveluun liittyminen on maksutonta, joten mikäli kiinnostus heräsi, käy tekemässä oma artistisivusi täällä.

Book the Artistsin Facebook-sivut löytyvät täältä.