Onko tässä coolein tapa juhlistaa pelaajakauppaa? – Flow’hun saapuva grimetähti ja huippufutaaja samalla videolla

Paul Pogba ja Stormzy asialla.

09.08.2016

Futismaailma on odottanut herkeämättä mahdollisia uutisia Paul Pogban siirtymisestä Manchester Unitediin. Nyt se uutinen on lopulta tullut. Kyseessä on varmastikin kesän puhutuin siirto. Ainakin jos asiaa kysytään Manchester Unitedin kannattajilta tai katsotaan siirtosummaa, joka liikkuu yli sadassa miljoonassa eurossa.

Asiaa juhlistakseen Adidas on julkaissut mielenkiintoisen videon, jossa nähdään Stormzy räppäämässä ja Paul Pogba tanssimassa. Tokihan Manchester United teki aiheesta itse myös omia, Stormzyttomia videoitaan. Netissä kuitenkin kiersi jo etukäteen kyseinen video jo ennen virallista julkistusta joukkueen puolelta. Video oli julkaistu ilmeisesti vahingossa liian aikaisin Stormzyn facebook-sivulla.

Kappaleella Stormzy räppää olevansa ”vuoden mies”. Joka tietysti rinnastetaan Pogban ansioihin jalkapallon saralla. Pogba pelasi viime kaudella Juventuksen väreissä loistavan kauden.

Mielenkiintoisen tästä tekee myös se, että Pogbaa seurataan ympäri maailmaa. Stormzy vielä odottaa itse suurempaa läpimurtoaan. Eiköhän sekin sieltä ole sitten tulossa. Joten kuuluisia skenepisteitä ropisee. Stormzy itse tunnetaan lontoolaisista juurista huolimatta Manchester Unitedin kannattajana. Mies onkin nähty aiemmin myös joukkueen omissa julkaisuissa.

Katso video alta. Todettakoon vielä Stormzyn levyä odottaville, että uuden materiaalin sijaan videolla kuullaan viime vuotinen kappale Nigo Duppy. Stormzy nähdään Flow Festivalissa tänä perjantaina, eli 12. elokuuta.

PogBOOM is coming to Old Trafford. @paulpogba: Welcome home to @manchesterunited. #FirstNeverFollows

Video, jonka adidas Football (Soccer) (@adidasfootball) julkaisi

Lisää luettavaa