”Oon vuosia odottanut jurria pidempää” – Timo Pieni Huijaus mukana Spektin uudella singlellä

Kappale löytyy lokakuussa ilmestyvältä albumilta.

28.09.2019

Spekti julkaisee kolmannen levynsä lokakuussa. Levyltä löytyy hittisinglet Ennen ku mä delaan ja Pitkä perjantai. Nyt levylle on julkaistu viimeiseksi alkumaljaksi yksi todennäköinen hitti lisää, La vida lokakuu. Kappaleella vierailee Spektin tavoin Rähinä Recordsilla levyttävä Timo Pieni Huijaus.

Kappale kertoo siitä kun on märkää, harmaata ja koleaa, eli syksy:

”Kappale on oodi tälle vuodenajalle ja taustamusiikkia syksyn synkistelyyn. Itse tunnustaudun harrastusteni kautta syksyihmiseksi, ja tämä on mielestäni erittäin hienoa aikaa luonnossa liikkujalle”, Spekti kertoo tiedotteella.

Biisillä kuullaan Timo Pieni Huijausta, joka rikkoi pitkän hiljaiselon tänä vuonna vierailemalla WYKin kappaleella Hahmoterapiaa. Eräänlaisen hiljaiselon ”TPH” rikkoo jälleen, kun edellisen kerran häntä kuultiin Rähinä Recordsin julkaisulla lähes kuusi vuotta sitten.

Karismaattinen räppäri tuo biisiin omaa maustettaan, sitä hieman ilkikurista, maanläheistä ja hivenen epäonnistakin Timo Pieni Huijausta. Timo Pieni Huijaus valmistelee parhaillaan uutta musiikkia. Edellisestä levystä on jo seitsemän vuotta.

Kuuntele La vida lokakuu alta.

Lisää luettavaa