”Osoittaaksemme tukemme Neil Youngille poistimme ainoan hyvän albumimme Spotifysta jo 15 kuukautta sitten” – metalliyhtye osallistui keskusteluun

Old Man Gloomille Facebook on performanssia.

02.02.2022

Kulttimainetta nauttiva sludge-yhtye Old Man Gloom on ”alan piireissä” tunnettu Facebook-sivuillaan julkaistavista päättömistä tarinoista ja itseironisista tempauksista. Pääsääntöisesti näiden harvemmin musiikkiin liittyvien päivitysten takana on bändin perustajajäsen Santos Montano. Performansseista uusin liittyy käynnissä olevaan Neil Youngin aloittamaan keskusteluun Spotifysta ja Joe Roganista.

”Osoittaaksemme tukemme Neil Youngille poistimme ainoan hyvän albumimme Spotifysta jo 15 kuukautta sitten”, Old Man Gloom kirjoittaa julkaisussa, jossa on vedetty henkselit yhtyeen Christmas-albumin (2004) päälle.

Tietenkin, koska elämme nykyaikaa, ja luetunymmärtäminen on monesti koetuksella, päivitys on saanut aikaan myrskyä kommenttikentässä. Old Man Gloom on joutunut tyynnyttelemään keskustelijoita ja kertomaan todellisen tarinan hassuttelupäivityksensä taustalla:

”Oikeasti Christmas puuttuu Spotifysta, koska olemme hukanneet levyn masternauhat”, bändi kirjoittaa.

Emme ota kantaa, onko Christmas todella Old Man Gloomin ainoa hyvä levy, mutta helvetin hyvä levy se joka tapauksessa on. Christmasilla Old Man Gloomin kokoonpanossa metelöivät Santos Montanon lisäksi Nate Newton (Converge, Cave In), Eugene Robinson (Oxbow), edesmennyt Caleb Scofield (Cave In), Luke Scarola ja Aaron Turner (Isis). Albumin on tuottanut Kurt Ballou (Converge). Bandcampista löytyy, joten ei muuta kuin sinne:

Lisää luettavaa