Oulun Mist sä tuut? -possebiisi julki: ”Piilotin vittuilua omaan verseen, tuolla se nyt kuitenki radiossa Yle X:llä soi”

Oululaisten possebiisi nyt julki.

28.03.2023

Loistavan Mist sä tuut? -dokumenttisarjan kaikki jaksot ovat nyt nähtävillä Ylen Areena-palvelussa. Sarjan toisellakin kaudella käydään läpi Suomen räppikulttuuria ja -historiaa kaupunki kerrallaan.

Ensimmäisen kauden tapaan jokaisen jaksoissa nähtävän kaupungin räppärit ovat tehneet myös possebiisin. Oulun biisi pöllähti tänään yllättäen Youtuben ihmeelliseen maailmaan. Messissä kappaleella ovat Julma Henri, Hegemonia, En kiellä enkä myönnä, Henry K, Mactopias, Kelepo sekä Olli Pa, ja kappaleen nimi on Mist nää tuut?

Julma Henri kommentoi biisiä näin:

””Tänään telkkarissa Oulun mist sä tuut dokkarisarjan jakso‼️ samalla julkaistaan Oulu possen Mistä nää tuut? Biisi musavideoineen YouTubessa. Dokkari oli ihan jees, vähän jäi kaivelemaan ettei ihan koko kuvaa saatu esille. Monta tekijää jäi mainitsematta jotka ois ehdottomasti pitänyt mainita historiaa kerrattaessa esim. Leijona, Forever, länsirannikkoklubit ja koko ysärin touhu ylipäätään. Mutta tää oli hyvä silti. Piilotin pientä rakentavaa vittuilua omaan verseen, tuolla se nyt kuitenki radiossa Yle X:llä näköjään soi.”

Videon ovat ohjanneet LuovaMake ja Henry Kuusiniemi. Näet sen alta.

Lisää luettavaa