”P.a.s.k.a. syntyi neljässä tunnissa ihan mahtavassa flow’ssa” – Jannika B avautuu huonoista ihmissuhteista uudella singlellään

Laulaja juhlistaa kymmenvuotista artistitaivaltaan kesän keikoilla.

Jannika B avautuu perjantaina ilmestyneellä P.a.s.k.a.-singlellään siitä, kuinka huonolla ihmissuhteella voi olla vaikutusta vielä pitkään sen päättymisen jälkeen. Vakavasta aiheesta huolimatta kappale on kepeä ja tarttuva poppibiisi.

”Päässäni oli muhinut ajatus ’kiitos kun rikoit mut’ -teemaisesta biisistä jo pidemmän aikaa. Emma-gaalassa 2022 tapahtui jotain, joka lopulta sai hehkulampun syttymään. Sattumoisin olin sopinut seuraavalle viikolle biisinkirjoitussession Jonas Olssonin ja Kyösti Salokorven kanssa. Esitin heille idean biisistä ja P.a.s.k.a. syntyi neljässä tunnissa ihan mahtavassa flow’ssa”, Jannika B kertoo singlen taustoista tiedotteessa.

”Kappale haistattaa paskat – sillai hyvällä. Olen tajunnut ajan kuluessa, että tietyt tapahtumat ja henkilöt ovat kukin tavallaan iskeneet minuun isoja säröjä, jotka lopulta saivat suojamuurini rikki ja hajoittivat minut. Kiitos tämän, sain mahdollisuuden korjata paloista paremman ja vahvemman version itsestäni.”

Uusi kappale seuraa helmikuussa ilmestynyttä Mania-sinkkua ja on siten artistin toinen julkaisu pidemmän tauon jälkeen. Lisää musiikkia on luvassa syksyllä Ihmisen muotoinen -nimisen singlen voimin. Artisti julkaisee myös samannimisen kirjan, josta kuultaneen lisää myöhemmin.

Jannika B juhlistaa kymmenvuotista artistitaivaltaan kesän festareilla. Keikoilla kuullaan uusien sinkkujen lisäksi vanhempia hittejä sekä Vain elämää -ohjelmasta lähtenyt, suuren suosion saanut versio Klamydian Pyyntö-kappaleesta.

”Olen suunnitellut mageen ja minun näköisen visuaalisen ilmeen keikoille – laserkantri, Twin Peaks ja minun sielunmaisemani kohtaavat Suomen suven!”

Katso laulajan keikkakalenteri jutun lopusta ja kuuntele uusi biisi alta.

YouTube video

Jannika B keikoilla:
ma 11.07. Aitoo, Kirkastusjuhlat
ke 13.07. Nivala, Uikon taikaa
to 14.07. Seinäjoki, Vauhtiajot
pe 15.07. Jyväskylä, Suomipop festiva
la 16.07. Oulu, Suomipop festivaali
pe 22.07. Tampere, Tammerfest
la 23.07. Vantaa, Tikkurila Fest
to 28.07. Kuopio, Kuopiorock
pe 29.07. Turku, DBTL
pe 05.08. Vaasa, Vaasa Festival
la 06.08. Kemi, Satama Open Air
la 20.08. Espoo, Tapiola Festivaali
pe 26.08. Kajaani, Kainuun musiikkijuhlat
la 27.08. Kokkola, Venetsialaiset

Lisää luettavaa