Päivän synkistelyt tarjoaa Nick Caven ja Bad Seedsin uusi video sekä Death Gripsin lyhytelokuva

Nick Cave kelmeineen esittelee ensimmäisen musiikkivideon tulevalta Push the Sky Away -levyltä. Hiphop-ryhmä Death Grips sen sijaan tuo katsottavaksi hämärän 13-minuuttisen videon NO LOVE DEEP WEB -levyltään.

Kuva: Nick Cave & The Bad Seeds / Facebook

Nick Cave & The Bad Seeds julkaisee 15. helmikuuta uuden Push the Sky Away -albumin, jolta on päästy jo kuulemaan ensimmäinen single We No Who U R.

Nyt biisistä on tehty myös musiikkivideo, jonka on ohjannut argentiinalainen elokuva-ohjaaja Gaspar Noé (mm. Irreversible).

Suurta visuaalista ilotulitusta video ei tarjoa, mutta metsässä vaanivan varjoisan hahmon muodossa sitäkin enemmän häiriintynyttä tunnelmaa.

Meluisa ja kokeellinen hiphop-yhtye Death Grips julkaisi viime vuonna kaksi albumia, The Money Store ja NO LOVE DEEP WEB, joista jälkimmäinen johti eroon levy-yhtiö Epic Recordsin kanssa. Bändi kun oli laittanut levyn ilmaiseksi jakoon informoimatta levy-yhtiötä asiasta.

Nyt yhtye esittelee NO LOVE DEEP WEB -albumin Come Up and Get Me -biisistä abstraktin 13-minuuttisen lyhytelokuvan, joka on kuvattu kokonaan Chateau Marmont -hotellissa.

Varsinainen biisi alkaa vasta noin yhdeksän minuutin paikkeilla.