Päivänsäde ja menninkäinen tuotiin tähän päivään – todella hyvin

Vaikuttaa siltä, että tästä tulee Costee vuosi.

23.03.2019

Kuten viimeksi kerroimme, Costee on julkaissut pelkkiä hittejä. Sama meininki jatkuu uudella Päivänsade-kappaleella, jolla vierailee F. Biisi enteilee tulevaa levyä ja on viimeinen single ennen levyn ilmestymistä. Samaan syssyyn julkaistiin Stone Filmsin tuotantoa oleva musiikkivideo, näet sen alempaa.

Biisillä tuodaan omalla tavallaan Tapio Rautavaaran Päivänsäde ja menninkäinen tähän päivään. Costeelle jo tyypillisesti sekoitetaan poppia, emoräppiä ja rnb:tä. Kappaleella Costee käsittelee omia tuntojaan rehelliseen tyyliinsä, saaden kuulostamaan ne paitsi uskottavilta, niin samaistuttavilta. F vastaa omalla osuudellaan. Lopputuloksena on jälleen selkeästi tarinoitu ja koukuttavasti sävelletty kappale, joka vaatii uudelleentoistoja.

Tiedotteella Costee avaa biisin sanomaa:

”Tää biisi kertoo mun kuolemanpelosta. Halusin kertoo siitä miten mua ahdistaa olla yksin ja miten sillon just mun ajatukset lähtee laukkaa ihan liikaa. Yks mun keino sen lievittämiseks oli viedä seuraa himaan, koska sit ei tarvinnu olla ikinä yksin. Se yksinjäämisen pelko oli niin suuri, et toivoin joka aamu et olis vaan joku kenen viereltä herätä. Mun hyvä ystävä F antoi tälle biisille toisen näkökulman.”

Costeen debyyttialbumi ilmestyy toukokuussa, ota single haltuun alta.

Lisää luettavaa