Paleface ja Honey B. & T-Bones yhdistivät voimansa

01.03.2011

Pitkän linjan yhtyeen Honey B. & T-Bonesin uusi albumi Walking Witness julkaistaan 6. huhtikuuta.

Yhtyeessä koko sen elinkaaren vaikuttaneet Aija Puurtinen ja Esa Kuloniemi ovat säveltäneet pääosan materiaalista yhdessä tai yhteistyössä muiden kanssa. Kahta lauluista on ollut laatimassa Paleface.

– Juureva albumi koostuu kappaleista, jotka havainnoivat maailman menoa ja erilaisia ihmiskohtaloita, Kuloniemi hahmottelee.

– Keikkayleisöjen albumille toivoma suosikkikin, Aija Puurtisen tulkitsema versio Johnny Cash -klassikosta I Walk The Line, kuullaan nyt levytettynä.

Tulevasta kiekosta on julkaistu neljän biisin EP nimeltä Guru Demon. Se sisältää kaksi albumiraitaa sekä kaksi akustista esitystä, jotka eivät ole mukana varsinaisella albumilla.

Uuden Walking Witness -levyn kunniaksi käynnistyvä kiertue alkaa kolmella Ruotsin-keikalla. Honey B. & T-Bones pitää varsinaiset levynjulkkarinsa Helsingin Savoy-teatterissa 8. huhtikuuta.

Honey B. & T-Bones on ollut koossa jo lähes 30 vuotta. Nykykokoonpanossa vaikuttavat Puurtisen (laulu, basso) ja Kuloniemen (kitara, laulu) lisäksi Jaska Lukkarinen (rummut) ja Mamba Assefa (lyömäsoittimet).

Lisää luettavaa