Paluulevyään valmistelevan Discon tuore single on täynnä kesäyön taikaa

Uusi single on yhtyeen neljäs uusi kappale.

16.07.2023

Viime vuonna paluun tehnyt Disco on julkaissut jälleen uutta musiikkia. Aki Erosen ja Olli Halosen muodostaman yhtyeen tuorein single Hei sydän vie poikkeuksellisesti kesäisiin tunnelmiin.

”Laulunkirjoitus on aina mystistä eikä koskaan tiedä minne tie vie. Tämän laulun kohdalla tie oli aurinkoinen, leveä ja vauhti kova. Jos useimmiten Disco-biiseissä ollaan syysyön tai talviyön tunnelmissa, Hei sydän on täynnä kesäyön taikaa”, Halonen kertoo.

”Hei Sydän kertoo sellaisesta elämänvaiheesta, jossa ollaan eron jälkeen auki uudelle ihmissuhteelle. Siinä pohditaan hymyssä suin tämän elämänvaiheen ristiriitaisuuksia ja sitä, miten järki ja tunteet eivät aina kulje samaa matkaa, vaikka niiden tahtotila olisikin yhteinen. Aihe on itselleni kovin tuttu ja se, että saan laulaa siitä tällä tavoin on tärkeää ja erittäin mieluisaa”, Eronen jatkaa.

Myöhemmin tänä vuonna ilmestyvältä paluulevyltä on jo julkaistu kappaleet Muualla palaa, Kauniimpi ilman sua feat. Irina ja Me selvitään, josta kirjoitimme täällä.

Lisää luettavaa