Paperihaavoja ja menestyneitä yksilöitä – Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

Henry Salmi

Ajankohtaista on Rumban viikottain päivittyvä Spotify-soittolista, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla muutama nosto listan sisällöstä.

EmePaperihaava
”Paperihaava on biisi defensiivisyydestä. Välil sitä luulee pääsevänsä helpommal ku uskottelee itellee ettei tunnu missää. Vois koittaa päästä siit eroon”, Eme kuvailee kappaletta tiedotteella. Paperihaava tulee löytymään laulaja-tuottajan Sanoinks mä ton äänee? -debyyttialbumilta, joka ilmestyy syksyllä.

Koukkuja pursuavia sävellyksiä ammentava Eme oli Rumban haastattelussa syksyllä. Joten jos (ja kun) vakuutuit biisistä, niin suuntaa seuraavaksi tänne.

KäärijäMenestynyt yksilö
Raskaan rockin elementtejä omaan rap-musiikkiinsa sekoitteleva Käärijä sekoittelee sävyjä sanoituksissaan myös. Itseironia kohtaa itsetutkistelun ja lopputuloksena Menestyneen yksilön tapainen kappale.

Misha, Danny PoloRoadblock
Suomalaistuottaja Misha sai seuraa yhdysvaltalaislaulaja Danny Polosta ja lopputuloksena on hunajaisen heleä Roadblock. Vaikka tiesulusta lauletaankin, niin tämän biisin tahdissa ei pidempikään pysähdys haittaisi.

Kappaleella kuullaan Mishan tuotannosta tuttuja pehmeitä elementtejä, mutta kuitenkin jämäkällä otteella. Biisi siis kannattalee kuulijaa. Misha tunnetaan myös Haamu-räppärinä.

Lisäksi listalla on muun muassa uutta Dua Lipaa ja Slowthaita.