Paulus Arajuuren veli Niila teki kappaleen sukupolvien unelmasta eli Huuhkajien pääsystä EM-kisoihin – kuuntele täältä

Niila julkaisi kappaleen Huuhkajille.

26.03.2021

Laulaja-lauluntekijä Niila työstää parhaillaan Berliinissä toista albumiaan.

Tänään artistilta saatiin poikkeuksellisesti suomenkielinen julkaisu Suomen jalkapallomaajoukkueen historiallisesta saavutuksesta 15. päivä marraskuuta 2019. Suomi selviytyi tuolloin ensimmäistä kertaa miehissä jalkapallon EM-kisoihin.

Huuhkajien matka EM-kisoihin ja oman veljen, jalkapalloilija Paulus Arajuuren, mukanaolon tuoma tunnelataus oli Niilan mukaan niin valtava, että aiheesta oli tehtävä biisi.

Niila kertoo kappaleesta seuraavaa:

“Kun ratkaisevan pelin loppuvihellys tuli ja homma oli selvä, näin kun Paulus putosi polvilleen nostaen kädet kohti taivasta. Itsellä tulvahti välittömästi kyyneleet silmiin ja sit lähti totaalisen ennennäkemätön sekoaminen! Minkään oman saavutuksen tuoma fiilis ei ole koskaan verrattavissa siihen, miten ylpeä ja onnellinen olin pikkuveljen puolesta ja eihän siinä tunnemyrskyssä ollut muuta vaihtoehtoa, kun kirjoittaa aiheesta biisi. Kuulijoilta ja itse joukkueelta tullut palaute oli niin ylitsevuotavaa, että totesimme, että pitäähän tämä saada koko kansan kuultavaksi!”

Niilan toppariveli Paulus on seurannut veljensä musiikkiuraa läheltä. Hän kommentoi julkaisua seuraavasti:

”Olen aina ollut veljeni suurin fani. Totta kai se tuntuu erityisen hienolta, että hänen ensimmäinen julkaisunsa suomen kielellä on juuri tämä kappale. Voin vaan toivoa, että biisi herättää samankaltaisia onnen, ylpeyden ja euforian tunteita myös muissa kuulijoissa.”

Kuuntele kappale alta. Toivotaan, että EM-kisatkin päästäisiin vielä pelaamaan kaiken tämän koronakurjuuden keskellä.

 

Lisää luettavaa