Pekka Nisu julkaisi uuden version kappaleestaan ”Jouni” – mukana yksi tämän hetken arvostetuimmista kotimaisista räppäreistä

Pekka Nisu ja F julkaisivat yhdessä uuden version kappaleesta "Jouni"

10.05.2024

Alkuvuodesta Pekka Nisu julkaisi Lauhanmaa-levyn, missä hän kertoo kokemuksistaan maaseudulla kasvamisesta ja siellä elämisestä. Levy ja artisti saivat vahvasti huomiota mediassa. Nyt hän on tehnyt uuden version Jouni-kappaleesta ja mukaan on tullut F joka on uudistanut suomalaista musiikkikenttää tuoreella soundilla ja nuoren naisen näkökulmasta kirjoitetulla räpillä. Yhtälö on mainio ja biisi osuu kuin nenä päähän parhaillaan kovassa huudossa olevaan kantribuumiin.

”Kotitilallani, Huittisten Lauhan kylässä, oli kesäisin töissä nuoria maatalousharjoittelijoita, maalareita, lomittajia, talkoolaisia, työkoneiden kuljettajia, rakennustyöntekijöitä jne. Kaikenlaista porukkaa tuli ja meni. Jutut olivat värikkäitä, aurinko porotti, sekoilultakaan ei täysin vältytty. Muistot näistä kavereista ovat lämpimiä ja heidän elämäntarinansa käänteineen ikimuistoisia.

Yksi työntekijöistä oli nimeltään Jouni. Jounista on tämän biisin myötä tullut eräänlainen kaikkien kesätyöntekijöiden suojeluspyhimys. Moni kuulija on kertonut tuntevansa Jounin. Tässä Jouni-biisin uudessa singleversiossa vierailee myös suuresti ihailemani suomalainen artisti, räppäri F. Hänen kesäromanssista kertovan säkeistönsä myötä Jounin värikäs tarina saa vielä lisää vettä myllyyn.”

Voit kuunnella kappaleen alhaalta.

Lisää luettavaa