Perinteistä levy-yhtiömallia rikkova Leibeli julkaisi ensimmäisen biisinsä – Kappale on Fibon Rakasta mua hitaasti

Aikaisemmin Fibonajina tunnettu artisti julkaisi uutta musiikkia.

28.04.2020

Kotimainen pop-artisti Fibo on julkaissut uuden kappaleen Rakasta mua hitaasti. Biisi on uuden urbaanin levy-yhtiön Leibelin ensimmäinen julkaisu. Fibon uuden kappaleen teko alkoi kaksi vuotta sitten ja syntyi yhteistyössä Leibelin perustajien Heku Anttosen ja Mats Takilan kanssa.

”Mitä tapahtuu kun artistilta otetaan vuokratut urheiluautot ja ranta-rolexit pois?
Tämä oli kysymys, johon artisti Fibonaji, Heku Anttonen ja Mats Takila lähtivät etsimään vastausta kesällä 2018. Pienen raaputtamisen jälkeen kuoren alta löytyi Fibo ja Rakasta mua hitaasti -biisi”, Leibeli tiedottaa. Biisi löytyy jutun lopusta.

Tuoreen helsinkiläisen levy-yhtiön, Leibelin perustajiin kuuluu Flowboysfamissa vaikuttaneen Anttosen ja muun muassa Cheekiä tuottaneen Takilan lisäksi myös biisintekijä ja tuottaja Tomi Tamminen. Leibeli toimii Universal Musicin alaisuudessa.

Leibeli ei ole perinteinen levy-yhtiö siinä mielessä, että he julkaisevat artistin musiikkia biisi kerrallaan niin kauan, kun yhteistyö tuntuu molempien osapuolien mielestä sujuvalta. Yhtiö ei siis tee monen levyn kattavia pidempiä sopimuksia artistien kanssa.

Lisää luettavaa