Perjantaina tiedossa keikka jolla mimmit ovat kuumia, jätkät seksikkäitä, musiikki mahtavaa, kalja jäätävän kylmää ja hymy pyllyssä

Perjantaina bileet indie-henkisille!

12.01.2016

Indie on hienoa musiikkia. Kovin usein sen kuuntelijoita ja soittajia pidetään villapaitaa yllään pitävinä nössöinä, jotka laulavat joko yksinäisyydestä tai jostain oudosta, eikä hymyä huulilla näe. Useimmiten tämä pitää paikkansa. Vaan mitä väliä tuolla on! David Bowie oli vähän outojen jumala, ja vähän outoja lienevät perjantaisiin New Years Indie Festival vol. 2 -bileisiin osallistuvatkin. Silleen hyvällä tavalla, tiedättehän.

Perjantaina Nosturin lavalle nousevat I Was a Teenage Satan Worshipper, Mumrunner, City Lungs ja Constables. Näistä yhtyeistä ensin mainitulla on takanaan jo pidempi ura surisevan indien parissa, kun taas Mumrunner, City Lungs ja Constables edustavat indie-rintaman uudempia yhtyeitä. Liput maksavat ovella kympin, joten kenenkään budjetti ei siihen ainakaan kaadu.

Mimmit ovat kuumat, jätkät hotteja, musiikki mahtavaa ja kalja kylmää. Tarvitseeko sitä muuta oninstuneelta perjantai-illalta?

Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä.

indiefesy

Lisää luettavaa