Pesso siirtyy Sonylle – allekirjoitti 33 albumin mittaisen diilin

Uutta musiikkia jo perjantaina.

31.03.2021

Pesso on vastikään allekirjoittanut levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa. Artisti siirtyy uuteen talliin Universal Musicin Johanna Kustannukselta..

Kaksi albumia julkaisseen artistin seuraavaa lukua ei tarvitse odotella kauan, sillä Pesson tuleva Mill10n-single julkaistaan jo tämän viikon perjantaina. Kappaleen kertosäkeessä laulaa nouseva artisti Jeremie.

Tiedotteen mukaan Pesson yhteistyö Sony Musicin kanssa on 33 albumin mittainen.

”Tässä tapahtui sellainen klassinen nimet sopimukseen baarissa. En tiedä yhtään mitä menin sopimaan, mutta ilmeisesti yhteistyömme tulee jatkumaan pitkään, joten paras kai vaan hymyillä ja nauttia matkasta”, Pesso kertoo sopimuksen taustoista.

”Olemme Sonyllä aina pyrkineet tekemään kohtuullisia diilejä artistien kanssa, tässä hyvä esimerkki sellaisesta. 33 levyä tarkoittaa Pesson tapauksessa noin 69 vuotta. Olemme innoissamme, että Pesso julkaisee Sonyn kautta musiikkiaan koko loppuelämän ajan ja luultavasti myös sen jälkeen”, Jannika Nyqvist Sony Musicilta kommentoi.

Lähes 33-vuotias Pesso säveltää, sanoittaa, sovittaa ja tuottaa musiikkiaan itse. Keväällä 2020 toisen albuminsa Miks et sä oo niinku kaikki muut? julkaissut artisti on tehnyt aiemmin musiikkia myös muille artisteille ja ollut mukana tuottamassa esimerkiksi Pyhimyksen albumia. Viimeisimpänä Pessoa on kuultu Gasellien Zen-albumilla Ruuhka-kappaleella.

Lisää luettavaa