Pian kuullaan melkoista laulajalegendojen superkokoonpanoa: Dolly Parton, Debbie Harry, Cyndi Lauper, Belinda Carlisle ja Gloria Estefan samassa biisissä

Laulajien tähdittämä kappale ilmestyy 20. tammikuuta.

07.01.2023

Dolly Parton, Belinda Carlisle, Cyndi Lauper, Gloria Estefan ja Debbie Harry laulavat yhdessä pian ilmestyvässä kappaleessa.

Tuleva Gonna Be You -biisi on Oscar-, Grammy- ja Emmy-voittaja Diane Warrenin käsialaa. Hän on kirjoittanut lukuisia hittejä kuten Cherin If I Could Turn Back Timen ja Aerosmithin I Don’t Wanna Miss a Thingin.

Biisi on tehty 3. helmikuuta ilmestyvään 80 for Brady -elokuvaan. Leffa perustuu tositapahtumiin ja kertoo neljästä parhaasta ystävästä, jotka matkaavat Super Bowl -tapahtumaan katsomaan entistä NFL-tähteä Tom Bradyä. Elokuvan näyttelijäkaartiin kuuluvat Lily Tomlin, Jane Fonda, Rita Moreno ja Sally Field sekä itse Brady.

”Kun kirjoitin biisin tähän leffaan, halusin tehdä biisin, joka juhlistaa näiden naisten syvää ystävyyttä”, Warren kertoo.

”Kun elokuvan nimessä oli 80, sain hullun ajatuksen haalia mukaan 80-luvun ikonisia laulajia, jotka ovat yhä ja tulevat aina olemaan aivan mielettömiä. Kaikki, joita kysyin, lähtivät mukaan ja olivat aivan yhtä innoissaan kuin minä! Tämä on biisi, jota haluat laulaa yhdessä hyvien ystäviesi kanssa!”

Kappale musiikkivideoineen ilmestyy 20. tammikuuta. Leffan trailerin voit katsoa alta.

Lisää luettavaa