Pimeyden prinssi on palannut – Ozzy Osbourne julkaisi yllättäen tulevan albuminsa nimikkosinglen

Uutta musiikkia Ozzylta!

24.06.2022

Monenlaiset terveysongelmat ovat koetelleet Ozzy Osbournea viime aikoina. Parkinsonia sairastava laulajalegenda joutui hiljattain sairaalahoitoon koronan takia, ja viime viikolla hän kävi suuressa leikkauksessa. Ozzyn vaimo Sharon kommentoi, että operaatio voi määrittää rokkitähden loppuelämän.

Ozzyn selkään ja niskaan aiemmin asennetut ruuvit aseteltiin leikkauksessa uudelleen. Laulaja kertoi viikko sitten toipuvansa nyt kotonaan, ja kiitteli faneja saamastaan tuesta.

Muusikon on kerrottu työstävän uutta levyä, mutta tänään tipahtanut single tuli silti hieman yllättäen. Patient Number 9 -niminen kappale on Ozzyn syksyllä ilmestyvän 13. albumin nimiraita. Lähes seitsemän ja puolen minuutin mittaisella singlellä vierailee sattumalta kovasti viime aikoina puhuttanut kitaristi Jeff Beck.

Tulevalla albumilla kuullaan lukuisia muitakin vierailijoita. Ainakin Red Hot Chili Peppers -rumpali Chad Smithin, Metallica-basisti Robert Trujillon, Guns N’ Roses -basisti Duff McKaganin ja kahden virtuoosikitaristin, Tony Iommin ja Eric Claptonin on kerrottu olevan mukana.

Levyn tuottaa Andrew Watt, jonka käsialaa on myös Ozzyn viimeisin, vuonna 2020 ilmestynyt Ordinary Man -albumi. Myös Smith ja McKagan soittivat levyllä.

Kuuntele uusi kappale alta! Biisistä on tehty myös sarjakuvapiirtäjä Todd McFarlanen ohjaama musavideo, joka on katseltavissa kello 17 alkaen.

Lisää luettavaa