Pimeys lopettaa – jäähyväiskiertue syksyllä

"Haluamme kiittää kaikkia, joita olemme matkan varrella kohdanneet."

Markus Paajala

Pimeys ilmoittaa lopettavansa. Yhtye soittaa syksyllä jäähyväiskiertueen, jonka jälkeen trion jäsenet jatkavat omiin suuntiinsa.

”On ollut hienoa ja tärkeää soittaa tässä bändissä ja kasvaa nämä vuodet yhdessä. Matkan varrelle mahtuu neljä albumia, satoja keikkoja ympäri Suomea, niin päälavoja kuin kapeampiakin roudausreittejä. Pääsimme treenikämpältä Suomen parhaisiin studioihin työskentelemään maan kovimpien ammattilaisten kanssa. Niistä reissuista päälimmäisenä jäi mieleen se, miten hauskaa oli”, yhtye kirjoittaa Facebook-sivullaan.

”Elimme elämää ja kirjoitimme siitä kymmeniä lauluja. Koko 2010-luvun ajan kohdistimme energiamme Pimeyden musiikkiin. Annoimme sille kaikkemme.”

Joel Mäkinen, Pekka Nisu ja Jukkis Virtanen jatkavat musiikin tekemistä omilla tahoillaan ja tiedottavat uusista kuvioistaan myöhemmin.

”Haluamme kiittää kaikkia, joita olemme matkan varrella kohdanneet ja joiden kanssa olemme saaneet tehdä yhteistyötä. Haluamme kiittää myös teitä, joita emme ole tavanneet, mutta joihin olemme kokeneet yhteyttä musiikkimme kautta.”

Pimeys keikoilla:
18.6. G Livelab, Helsinki (liput paikan päälle loppuunmyyty, mutta keikka striimataan livenä)
8.8. G Livelab, Tampere
15.8. Rock House Kulma, Kajaani
22.8. Linnateatteri, Domino -sali, Turku
12.9. Hemingway’s, Jyväskylä
18.9. Möysä, Lahti
19.9. Viimeinen keikka, Tavastia, Helsinki