Pink tutkii uudella albumillaan epävarmuuden, vapauden ja irtipäästämisen ylä- ja alamäkiä

Uusi albumi on artistin yhdeksäs.

17.02.2023

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Pink on julkaissut yhdeksännen studioalbuminsa tänään perjantaina. Trustfall-nimiseltä levyltä julkaistiin ennakkoon singleinä ja musiikkivideoina kappaleet Never Gonna Not Dance Again, Trustfall ja When I Get There.

Albumin tuotantotiimiin kuuluvat muun muassa Max Martin, Shellback, Greg Kurstin, Fred ja Billy Mann. Vierailevina artisteina levyllä kuullaan Chris Stapletonia, The Lumineersiä sekä First Aid Kitiä.

Levyä kuvaillaan yhdeksi Pinkin haavoittuvaisimmista mutta samaan aikaan innostavimmista teoksista. Kappaleissa tutkitaan epävarmuuden, vapauden ja irtipäästämisen ylä- ja alamäkiä.

”Tämä saattaa olla se albumi, josta olen kaikkein ylpein. Laita mukavimmat lökärit jalkaan, ota tunti aikaa itsellesi ja aloita levyn ensimmäisestä kappaleesta. Tarvitset vain kaksi asiaa: nenäliinoja ja tanssikengät”, Pink kommentoi albumia tiedotteessa.

Levyn julkaisua seuraa pitkä kiertuerupeama, joka alkaa kesäkuussa Euroopasta ja jatkuu Yhdysvalloissa aina ensi vuoden puolelle. Valitettavasti keikat keskittyvät vahvasti Iso-Britanniaan ja Keski-Eurooppaan. Artisti on nähty Suomessa viimeksi lähes kymmenen vuotta sitten, entisellä Hartwall-areenalla toukokuussa 2013.

Pinkin viimeisin täyspitkä, vuonna 2019 ilmestynyt Hurts 2B Human debytoi Billboard 200 -listan sijalla 1.

Kuuntele uusi albumi alta.

Lisää luettavaa