Plektra-harrastuksensa takia työkkärin silmätikuksi joutunut etsii juttuseuraa: ”Olis kiva jos tää viesti tavoittais kyseisen naisen”

Tarina jatkuu!

Toukokuussa kerroimme Rumban sivuilla täällä, miten Pickat-plektroja harrastuksenaan tehnyt Christian Jansson ilmoitti harrastuksestaan työkkärille ja kertoi heille, miten yritti työllistää itseään kehittelemällä puisia plektroja. Työvoimatoimisto kirjasi hänet välittömästi yrittäjäksi, ja Kela peri työttömyyskorvaukset takaisin.

Nyt Jansson kertoi Pickatin Facebook-sivuilla lisätietoa tilanteestaan.

”Ensinnäkin, terveisiä TE-toimistolta, oon taas työtön työnhakija. 🙂 Tosin toivottavasti en ensivuoden alusta enään tarvitsisi heidän palveluja tai muitakaan tukia yhteiskunnalta”, hän kertoo ja jatkaa:

”Toiseksi, anteeksi että ajoissa tilatut plektrat pääsevät postiin vasta ensiviikon maanantaina, ollut sitkeetä sairastelua ja pääkoppa ongelmia.

Kolmanneksi, kaverit on luvannu tulla auttelemaan tässä loppuviikon eli voin hyvin ottaa vielä vastaan joululahja tilauksia jotka pääsisivät postiin sitten maanantai aamusta.

Neljänneksi, kiitos kaikille osallistuneille kuluneesta vuodesta, on ollu kiva olla pikku julkkis.”

Sympaattisin ja viestin erikoisin osuus tulee kuitenkin lopussa.

”Sille naiselle jonka kanssa juteltiin Joensuun baarissa viikko ton julkisuuden jälkeen ja näytit siltä että oot kaivamassa pippurisumutetta esiin ku juoksin sut kiinni ja ojensin plektran josta en ollu puhunu illan aikana ja tiesit heti mistä on kyse, olis kiva jos viestittelisit ja olis kiva jos tää viesti tavoittais kyseisen naisen.”

Onnea matkaan, toivottavasti hakemasi nainen löytyy!