Popin supertähti julistettu uskonnollisten yhteisöjen toimesta ei-toivotuksi henkilöksi Senegalissa: ”Hän käännyttää meitä homoiksi yhteistyössä vapaamuurareiden kanssa”

Voihan tämä näinkin olla.

01.02.2018

Rihannan on tarkoitus osallistua perjantaina Senegalissa koulutusta edistävään konferenssiin. Nyt joukko uskonnollisia järjestöjä on kuitenkin kertonut Rihannan olevan ei-toivottu henkilö Senegalissa.

Yli 30 islamilaista uskonnollista yhdistystä on vaatinut Senegalin hallitusta estämään Rihannan saapuminen maahan. Syyksi yhdistykset kertovat, että Rihanna edistää homoseksuaalisuutta salaisella sopimuksella vapaamuurareiden kanssa.

”Rihanna ei yritä peitellä sitä millään tavoin: hän on osa Illuminatia, joka on puolestaan vapaamuurarilaisuuden oma haaransa”, erään järjestön edustaja kertoi paikalliselle lehdelle.

Rihannan vapaamuurarikytköksistä löytyy ”todisteita” eli salaliittoteorioita netistä melkoiset määrät. Ilmeisesti foliohattukirjoitukset on otettu yhdistysten edustajien toimesta todesta.

Järjestön edustajan mukaan koulutuskonferenssi on pelkkä hämäys, ja oikeasti Senegalissa pidetään vapaamuurareiden huippusalainen kokous. Yhdistyksen edustajan mukaan salainen kokous kuitenkin peruttiin, mutta Rihanna tulee maahan siitäkin huolimatta epäilemättä levittämään homoseksuaalisuuden ilosanomaa pahaa-aavistamattomille Senegalin kansalaisille.

Lisää luettavaa