Popin supertähti The Weeknd saapuu Suomeen

Blinding Lights -laulaja aloittaa Euroopan-kiertueensa Helsingistä.

Anton Tammi

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva The Weeknd aloittaa maailmankiertueensa Euroopan-osuuden Helsingistä. Kanadalaistähti konsertoi Hartwall-areenalla lauantaina 10. syyskuuta 2022.

Liput maksavat 69,50 euroa ja niiden myynti alkaa Ticketmasterissa 8. helmikuuta kello 11.

Ensi sunnuntain Super Bowl -puoliaikaspektaakkelista vastaava The Weeknd nousi todelliseen supertähtiluokkaan uusimmalla After Hours -albumillaan. Levy sisältää muun muassa Blinding Lights -hitin, joka oli suomalaisten radiokanavien soitetuin ulkomainen kappale viime vuonna.

Vaikka After Hours oli täysosuma, The Weeknd on kasvattanut suosiotaan albumi albumilta. After Hoursia edeltäneet Starboy (2016) ja Beauty Behind the Madness (2015) pitävät sisällään lukuisia hittejä ja saavuttivat listamenestystä ympäri maailman. Tulevana perjantaina The Weeknd julkaisee kokoelmalevyn The Highlights, joka kappalelistansa perusteella toimii hyvänä sisäänheittona artistin maailmaan.

The Weekndin visuaalinen maailma kuvineen ja videoineen sisältää suomalaisväriä, sillä veljekset Anton ja Aleksi Tammi ovat olleet rakentamassa tätä ilmettä. Työryhmässä ovat olleet mukana myös muun muassa leikkaaja Janne Vartia ja äänisuunnittelija Akseli Soini.

The Weeknd on esiintynyt Suomessa kerran, Kaisaniemen puistossa vuonna 2017.

The Weeknd
La 10.9.2022 Helsinki, Hartwall-areena
Liput 69,50 €

Live Nation toteuttaa konsertin yhdessä Blockfestin kanssa.