Poppi ei maistu? Räppiä pitäisi saada? Julma H ja Sairas T ajattelevat juuri sinua!

Naamioräppärit julkaisivat yhteissinglen.

Robert Keskinen

”Noi kuuntelee poppia, mä kuuntelen räppiä”, kuuluu Raja-kappaleen huukki. Asialla on kotimaisen suunpieksennän pahat pojat ja sielun veljet Julma H ja Sairas T.

”Vuosi sitten huomattiin, että ollaan Saikun kanssa samassa veneessä. Molemmat oli tajunnut että isot labelit kontrolloi radioiden soittolistojen musaa, ja vaikka kuinka meidän musa olisi suosittua ja viikkokausia listoilla, niin meitä ei päästetä tähän peliin sisään”, Julma H kommentoi.

”Tästä systeemistä hyötyvien ja nauttivien popräppäreiden katteeton leveily alkoi sitten pikkuhiljaa vituttaa. Näistä fiiliksistä tehtiin sitten eka biisi, Raja. Aika nopeasti huomattiin että meillä onkin jo levyllinen kamaa ja Kuollu kulma -mixtape oli syntynyt.”

Kovan biitin on tuottanut Sairas T, jonka Delirium-albumi sai Rumban kulttimaineeseen nousseessa levyarviossa arvosanaksi pyöreän 0,0.

Julma H pyörii tällä hetkellä ympäri Suomea Al-Qaida Finland -albuminsa 10-vuotisjuhlien merkeissä. Tänään 10.11. on vuorossa Bar Kino Porissa, huomenna 11.11. Olympia-kortteli Tampereella ja ensi viikonloppuna Henrin räppi raikaa Helsingin Tavastialla ja Kouvolan Bar Q:ssa.

Kuuntele kaksikon kimppasinkulta mihin se raja vedetään. Yllä viitattu Kuollu kulma -mixtape ilmestyy 26. tammikuuta.