Poppia voi tehdä oikein, väärin tai kuten Color Dolor – ensisoitossa velmun helsinkiläisyhtyeen uusi single

27.02.2015

Color Dolor julkaisee tänään uuden albuminsa Wonderchild, ja Rumba sai ilon esitellä levyn hienon Owl & Rat -singlen. Selaa alemmas ja pistä soimaan, siitä lähtee!

Color Dolorin laulaja Stina Koistinen kertoo kappaleesta seuraavaa: ”Rumpalimme Ilkka näki unen, jossa pöllö ja rotta näykkivät ja söivät toisiaan, kunnes jäljellä oli vain kaksi täyttä mahalaukkua. Tästä inspiroituneena hän sävelsi kappaleen Owl & Rat. Minä kirjoitin idean ympärille sanat, jotka kertovat epähedelmällisestä parisuhteesta, joka on täynnä omistushalua, mustasukkaisuutta, tylsistymistä ja joka näivettää molemmat osapuolet.”

Wonderchild-levy käsittelee laajemmin elämää kaikissa muodoissaan, aina kuolemanpelkoa, kaiken katoavaisuutta ja elämän ihmeellisyyttä myöten. ”Wonderchild on kehotus ymmärtää se ihme, tarttua siitä kaksin käsin ja arvostaa sitä. Se on kehotus tarttua rakkauteen pelon sijasta”, Koistinen kertoo tiedotteessa.

Color Dolorin voi nähdä keikalla 27.2. Kajaanin Kulmassa, 28.2. Jyväskylän Popparissa, 6.3. Tampereen Doriksessa, 7.3. Helsingin Korjaamossa (levynjulkkarit) ja 13.3. Turun Dynamossa.

(Jos alla oleva soitin ei näy, kuuntele kappale täällä)

Lisää luettavaa