Pori Jazz 2021 peruuntuu – tilalle kesäkonserttien sarja

Jazzit peruttu, mutta Pori Jazz soi taas -tapahtuma tilalle.

05.05.2021

Tämän vuoden Pori Jazz perutaan.

Tiedotteessa festivaali kertoo, miten se joutuu ”koronatilanteen ja tulevaan kesään liittyvän epävarmuuden takia perumaan tälle vuodelle suunnitellun festivaalin.”

Ihan kokonaan musiikkikesää ei ole kuitenkaan peruttu. Pori Jazzin taustayhdistys järjestää kesällä konserttisarjan. Kirjurinluodon Lokkilavan valtaa 15.–17. päivä heinäkuuta kolmipäiväinen Pori Jazz soi taas -musiikkitapahtuma.

Iltapäivästä iltaan asti kestävissä konserttipäivissä kuullaan päivittäin neljää eri esiintyjää, joiden joukosta löytyvät muun muassa Verneri Pohjola Quartet, Pepe Willberg & Jukka Eskola Statement, yhdessä kiinnostavien vierailijoiden kanssa esiintyvä Timo Lassy sekä Dusty Springfieldin kappaleita suomeksi esittävä Aili Ikonen & Jukka Perko Avara.

”Venytimme lopullista päätöstä ja selvitimme erilaisia keinoja festivaalin järjestämiseksi, mutta peli oli lopulta vihellettävä poikki. Festivaalituotannon edistäminen on tässä tilanteessa mahdotonta, kertoo Pori Jazzin taiteellinen johtaja Mikkomatti Aro ja jatkaa:

”Emme myöskään halua järjestää tapahtumaa, joka on liian kaukana siitä tunnelmasta ja hengestä, josta Pori Jazz on tunnettu jo vuosikymmenien ajan. Kun Pori Jazz -festivaali järjestetään seuraavan kerran, haluamme tehdä sen täysillä ja yleisön kaikkien toiveiden sekä odotusten mukaisesti. Niinpä katseet festivaalin osalta on nyt suunnattu vuoteen 2022.”

Tämän vuoden Pori Jazz -liput siirtyvät automaattisesti ensi vuoteen.

Pori Jazz soi taas -tapahtuman liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa perjantaina 7. toukokuuta klo 9.

Lisää luettavaa