Post Malonella on tosi paljon pätäkkää ja asia on tehtävä selväksi uudella musiikkivideolla

Post Malone esittelee kokoelmaansa.

Youtube

Muistatteko ysärillä alkaneen tv-sarjan Saint-Tropez? Kyseistä sarjaa tehtiin vuodesta 1996 aina vuoteen 2008 asti. Uskallamme epäillä, että mikäli Post Malone omistaa kaiken uudella musiikkivideolla nähtävän tavaran, niin videon budjetti ylittää koko Saint-Tropez tv-sarjan 12 vuoden kulut.

Post Malonen Saint-Tropez -videolla todistetaan, että pätäkkää löytyy. Louis Vuitton -merkin jonkinlaiseen luotiliiviin pukeutunut poppari flexailee kallis kello ranteessa, takanaan joko rivi autoja tai sitten kartano.

Varsin pätevällä kappaleella Post Malone laulaa kuinka hän on työskennellyt kovaa kaiken omistamansa eteen. Tottahan se on, Post Malone on ollut melkoisessa myräkässä siitä lähien kun julkaisi White Iverson -läpimurtohitin vuonna 2015.

Sittemmin on tuntunut, että Post Malone on ollut käytännössä aina läsnä. Hittejä tulee kovalla tahdilla ja keikkaa riittää. Minecraftia ei ehdi enää pelaamaan, kun pitää paiskia hommia musiikkibisneksen ytimessä. Viime vuonna Post Malone otti kasvoihinsa tatuoinnin jossa luki ”Always tired”. Se todennäköisesti kuvastaa Post Malonen mielentilaa, kiirettä pukkaa.

Tämä kiire on johtanut jälleen yhteen albumiin. Hollywood’s Bleeding julkaistiin viikko sitten. Levyn alkupuolelta löytyvä Saint-Tropez ampaisi samantien Spotifyn maailmanlaajuisen top-50 -listan kärkikymppiin. Siispä sen video kannattaa katsoa nyt alta.