Salaa äänitetyt haastattelunauhat paljastavat: Princen ja Michael Jacksonin välit olivat todella tulehtuneet

Edesmenneet huippulahjakkuudet eivät sietäneet toisiaan.

27.06.2016

Michael Jackson ja Prince olivat aikanaan kovia kilpailijoita ja huonoissa väleissä. Tämä selviää salaa äänitetyistä haastattelutallenteista vuodelta 1988. Mirror esitteli käsiinsä saamat nauhat lauantaina.

Vanhoista haastattelunauhoista ilmenee, kuinka legendakaksikko karsasti toisiaan.

”En pidä siitä, että minua verrataan Princeen”, Jackson kertoo nauhoilla.

”Hän oli todella kilpailuhenkinen. Toivon, että hän muuttuu, koska muuten hänen käy huonosti. Hän on sitä tyyppiä, joka voisi tehdä itsemurhan tai jotain sellaista.”

Jackson kertoo Princen käyttäytyneen epäkunnioittavasti myös koko Jacksonin perhettä kohtaan.

”Hän oli yksi törkeimmistä ihmisistä, kenet olen koskaan tavannut.”

King of Pop oli selvästi lopen kyllästynyt Princen toimintaan. Nauhalla hän myös nauraa kilpailijansa mokalle James Brownin tribuuttikonsertissa vuonna 1983. Keikalla Prince luuli pahvista pylvästä oikeaksi ja kaatui yleisöön.

”Hän teki itsestään pellen. Hän oli pelkkä vitsi”, Jackson laukoo äänitteissä.

Prince ja Michael Jackson ehtivät ottaa yhteen useaan kertaan. Huhujen mukaan Prince on aikanaan kutsunut Jacksonin luokseen pelaamaan pingistä. Prince on piessyt Jacksonin pelissä, ja huudellut perään tämän lähtiessä nöyryytettynä pois. Jacksonin taas on kerrottu katsoneen viihdykkeekseen videotallenteita, missä Prince mokailee.

Kuittailun voi lukea myös Princen kappaleen Life ’O’ the Party sanoista: “My voice is getting higher / and I ain’t never had my nose done / That’s the other guy.”

Lisää luettavaa