Progemetalliyhtye TesseracT saapuu Suomeen peräti kahdelle keikalle

TesseracT nähdään Suomessa.

13.07.2023

Kesällä 2022 Turussa järjestetyssä Knotfestissa nähty, eräs brittiläisen progemetallin kiinnostavimmista nimistä TesseracT (UK) palaa Suomeen alkuvuodesta 2024. Bändi nähdään suomalaisfanien iloksi sekä Tampereen Tavara-asemalla että Helsingin Tavastialla 9.–10. helmikuuta. Liput tulevat myyntiin perjantaina 14.7.2023 klo 11 Tiketissä.

Parhaillaan uutta albumia työstävä TesseracT on ollut yksi djent-metallin pioneeriyhtyeistä genrelle tyypillisillä matalavireisillä kitarasoundeilla sekä raskaan groovaavilla melodioilla. Tänä vuonna julkaistavan War Of Being -albumin on lupailtu olevan rohkea ja haastava konseptialbumi, joka kunnioittaa progressiivisen musiikin perinteitä. Albumi on bändin mukaan massiivinen, ja basisti Amos Williams kirjoittaa sen pohjalta parhaillaan myös romaania.

Illat Tampereella ja Helsingissä tulevat avaamaan kitaravetoista progea, popia ja elektronicaa yhdistelevä Unprocessed (DE) sekä kaoottiseksi mutta ystävälliseksi kuvailtu mathcore-yhtye The Callous Daoboys (US).

Keikkatiedot videon alla.

TESSERACT (UK)
+ UNPROCESSED (DE) / THE CALLOUS DAOBOYS (US)
9.2.2024 Tavara-asema, Tampere
10.2.2024 Tavastia, Helsinki
Ikäraja: K18

Liput myyntiin pe 14.7. klo 11 Tiketissä
– Alk. 35 EUR + kuluttaja-asiakkaan palvelumaksu

Lisää luettavaa