Provinssin päiväkohtaiset aikataulut julkistettu – samalla festareille neljä ulkomaalaista esiintyjää lisää

Provinssi julkisti päiväkohtaiset esiintyjänsä.

21.02.2022

Provinssi on lisännyt ohjelmistoonsa neljä kansainvälistä artistikiinnitystä. Samalla se julkisti päiväkohtaiset esiintyjänsä.

Iso-Britannian suosituimpiin vaihtoehtorock-nimiin lukeutuva Don Broco nähdään Seinäjoella festivaalin avauspäivänä. Yhtyettä on verrattu Linkin Parkiin, ja se on toiminut myös Blind Channelin esikuvana.

Tuoretta brittisoundia torstain ohjelmassa esittelee myös nousukiidossa oleva Nova Twins. Laulaja-kitaristi Amy Loven ja basisti Georgia Southin muodostama duo haastaa punkin, grime rapin ja rockin konventioita asenteellaan. Niin ikään Isosta-Britanniasta tulee energinen punkrock -yhtye Frank Carter & The Rattlesnakes. Neljäs ohjelmiston täydentävä esiintyjä on emoräpin ja post-punkin parissa operoiva floridalaisartisti Poorstacy.

Seinäjoen Törnävänsaarella 30.6.–2.7. juhlittava Provinssi julkisti festivaaleille kiinnitettyjen artistien esiintymispäivä. Samalla festivaalin yhden ja kahden päivän liput ovat nyt myynnissä osoitteessa provinssi.fi/liput.

Tsekkaile päiväkohtaiset esiintyjä alta.

To 30.6.2022

Korn (US), Antti Tuisku, The Sounds (SE), Anti-Flag (US), Blues Pills (SE), Don Broco (UK), Hot Milk (UK), Nova Twins (UK), Arppa, Beast In Black, BEHM, Blind Channel, Erika Vikman, IBE, Isaac Sene, Rosa Coste, Ruusut, Stam1na + lisäyksiä luvassa

Pe 1.7.2022

Pendulum Live (AU), Sunrise Avenue, Frank Carter & The Rattlesnakes (UK), Hatari (IS), POORSTACY (US), Gasellit, Kaija Koo, SANNI, Olavi Uusivirta, Vildá, Yeboyah + lisäyksiä luvassa

La 2.7.2022

Deftones (US), Hassisen Kone, JVG, Opeth (SE), Aurora (NO), Perturbator (FR), Chisu, Cledos, Hassan Maikal, Maustetytöt X Agents, MC Koo, Vesala, Vesta + lisäyksiä luvassa.

Lisää luettavaa