Punkfestivaali Poriferia vietetään huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna – Pää Kii festareiden suurin tähti

Poriferiaa vietetään jo kuudetta kertaa.

29.03.2019

Viikon päästä perjantaina Porissa Rock Bar Montussa käynnistyy kaksipäiväinen Poriferia-festivaali. Festaria vietetään Porissa jo kuudennen kerran, ja se avaa porilaisen festivaalikauden tarjoilemalla kansalle tällä kertaa kymmenen yhtyettä.

Tämän vuoden Poriferian pääesiintyjänä nähdään Pää Kii. Pää Kii soittaa kesällä festivaalikeikkoja vähän siellä sun täällä, mutta Poriferiassa bändi on mahdollisuus nähdä intiimillä klubikeikalla.

Niin muuten, jos festareiden mainosjuliste näyttää graafisesti tutulta niin eipä ihme: Poriferian keikkajulisteen on piirtänyt jälleen italialainen Riccardo Bucchioni, joka on tunnettu mm. Screeching Weasel ja The Queers –yhtyeiden levynkansista ja keikkajulisteista.

Poriferian kaikki muut bändit ja lipunmyyntitiedot löydät alta.

Poriferian Facebook-sivuille pääset tästä.

*

Poriferia vol. 6 ohjelmisto:

pe 5.4.: Pää kii (HKI), Puhelinseksi (Rovaniemi), Me Wokkivihannekset (Ilmajoki), Kiljumekanismi (Pori), Komplikaatio (Pori)

la 6.4.: Kynnet (Helsinki), Saijaa Saijaa (Pori), Häiriköt (Helsinki), Seksihullut (Turku/Helsinki), Tytöttykkääsiit (Ulvila/Pori)

Tapahtumapaikkana toimii Rock Bar Monttu, Antinkatu 15. Liput 18€/pe, 12€/la. Lippuja saa ennakkoon Pystiksestä, Porin levykaupasta sekä netistä täältä.

 

Lisää luettavaa