Punkyhtye „77“ teki tsemppirallin maanrakoon painetuille ihmisille

Biisi on yhtyeen neljäs julkaisu.

16.09.2023

Muun muassa Ne Luumäet– ja Rehtorit-yhtyeistä tutuista muusikoista koostuva „77“ julistaa tekevänsä asioita sen kummemmin miettimättä. Bändi julkaisee biisejä ja videoita samaa tahtia kuin niitä syntyy eikä julkaisustrategioita mietitä.

”77:n toimintaperiaate on vuodelta 1977: sen kun tekee vaan! Idea tulee, soitetaan salille, saadaan sali. Soitetaan näyttelijälle, se tulee juosten. Julkaistaan ja aloitetaan seuraava hanke: olisiko taas animaation aika?”, laulaja-kitaristi Heko Keskellä kertoo.

Yhtyeen neljäs julkaisu on tsemppipunkralli Nyrkit pystyy, joka on omistettu maanrakoon painetuille ihmisille. Pyyhkeen kehään heittämisen sijaan biisi kannustaa nousemaan ylös ja nostamaan rimaa.

”Kun veto on loppu ja luovuttaminen houkuttelee, katotaas hei niitä käsiä, niillähän on tehty jo vaikka mitä! Jos ei itse kykene, nyrkit pystyy”, Heko taustoittaa kappaletta.

Singlen seuraksi on julkaistu Lauri Veijalaisen kuvaama ja leikkaama ja Hekon ohjaama musiikkivideo, jossa kehätuomaria esittää Antti Reini. Kuuntele biisi ja katso video alta.

Lisää luettavaa