”Puukko viuhui ostarilla keskellä päivää” – Jukka Poika ja Pyhimys todistivat musavideon kuvauksissa välikohtausta

Katso Mega-Ertsin musiikkivideo Vanha sielu.

14.10.2020

Kotimaisen reggaen kunnianpalautukseen uskova Mega-Ertsi julkaisi kuukausi sitten Vanha sielu -kappaleen, jolla vierailevat räppigeimin kummisetä Pyhimys ja suomireggaen og Jukka Poika. Spotifyssa hieman vajaat 300 000 kuuntelukertaa kellottanut, Bommitommin tuottama kappale on nyt saanut musiikkivideon.

Mega-Ertsi kertoo, että tahtoi biisille simppelin ja kappaletta kunnioittavan rap-tyylisen videon ilman sen kummempaa draaman kaarta.

”Kuvaslokaatiot valikoitui kotipaikkakuntien perusteella. Itse olen kotoisin Pohjois-Haagasta ja myöhemmin asunut Hurstia vastapäätä Kallion Hesarilla. Pyhimys taas on kotoisin Malminkartanosta joten oli luontevaa kuvata näissä paikoissa. Mustavalkoinen, hieman pysähtynyt kuva lisäsi dramaattisuutta ja sopi hyvin yhteen harmaiden lähiömaisemien kanssa”, Mega-Ertsi kertoo.

Hänen mukaansa kuvausaikataulu oli muiden artistien menojen vuoksi tosi tiukka. Lopulta musiikkivideo valmistui parissa päivässä.

”Kuvausten aikana tuli myös todistettua lähietäisyydeltä pieni välienselvittely, jossa avareita jaettiin ja puukko viuhui ostarin kupeessa keskellä arkipäivää. Jukka Poika, joka ei ollut ennen hengannut Malminkartanossa, saikin oivan tutustumiskierroksen siihen maailmaan ja kertoikin kokemukseen olleen kaiken kaikkiaan 5/5.”

Musiikkivideo on Twentyone Median käsialaa. Katso se alta.

Lisää luettavaa