Pyhimys sämplää Alice Deejayta ja heittää piikkiä Rumban suuntaan

Räppärin Spotify Singles -viimein julki.

27.03.2020

Spotify kutsui Pyhimyksen viime kesänä Tukholmassa sijaitsevana studioonsa. Räppäri otti osaa Spotify Singles -julkaisusarjaan, jossa artisti äänittää yhden coverin ja yhden uusioversion omasta kappaleestaan. Ne julkaistaan tuplasinglenä yksinoikeudella Spotify-suoratoistopalvelussa.

Pyhimyksen tuplasinglen piti ilmestyä jo viime vuoden puolella, mutta julkaisun kanssa tuli niin sanotusti mutkia matkaan. Pyhimys oli valinnut coverikseen Lighthouse Familyn kappaleen High. Se äänitettiin Tukholmassa, mutta sen julkaisuun ei irronnut lupia.

Uusi lainakappale on tehty myöhemmin ja se on Alice Deejayn ysärihitti Better Off Alone. Se kääntyi Pyhimyksen käsittelyssä muotoon Parempi yksin ja sisältää heti alussa piikkiä tämän aviisin suuntaan.

”Pohjakerroksessa ollaan, pidättelen itkuu, et voin sanoo et vain trollaan / Kaikkihan sen tietää, sä luit sen jo Rumbasta, sun on parempi vaik katuojassa kuin mun kanssa”, Pyhimys räppää.

Oman tuotannon uusintaversioinniksi Pyhimys nappasi biisin Paranoid 4, joka on päivitettynä tietenkin Paranoid 4:20. Spotifyn lisäksi kappaleet tulevat löytymään Mikko-albumin huhtikuussa julkaistavalta platinapainokselta.

Lisää luettavaa