Pykäri julkaisee toisen soololevynsä tänä vuonna

Pykäri PME:n pykälässä.

10.01.2019

Musiikkimaailmassa tapahtuu, kun PME Records tiedottaa Pykärin siirtynen riveihinsä. Sohvalle istuskelemaan tuottaja-säveltäjä ei jää, vaan Pykärin uran toinen sooloalbumi julkaistaan vielä tämän vuoden aikana.

Levy on nimeltään O ja se tulee sisältämään lukuisia vierailijoita. Ensimmäistä maistiaista päästään kuulemaan jo pian 18.1.

Reginasta pinnalle ponnistanut ja esimerkiksi Ruger Hauerille musiikkia tuottanut Pykäri kommentoi levyä ja levysopimustaan näin:

”Kuoromusiikki on aina kiinnostanut mua ja tuntuu hyvältä, että on vihdoinki löytynyt levy-yhtiö kenen kanssa ajatukset kohtasivat. Se, että monta ihmistä laulaa samaan aikaan on varmaan ensimmäinen musiikillinen idea ja sen jälkeen on tullut vaikka mitä mutta nyt tuntuu että on aika palata siihen mistä kaikki on lähtöisin.”

Pykärille ei PME-kuviot ole siinäkään mielessä vieraita, että Pykäri on tehnyt yhteistyötä niin ikään PME:lle levyttävän Reino Nordinin kanssa.

Kuuntele tuolloin yhteistyön tuloksena syntynyt, Pykärin soolodebyytiltä löytyvä Shampanjahai alta. Biisissä on messissä myös Pyhimys.

Lisää luettavaa