Pyövelin ja Nastyn silmät ei valehtele

Pyöveli ja Nasty julkaisivat kokoelmallisen musiikkiaan.

Youtube

Pyöveli ja Nasty julkaisivat kesäkuussa Kokoelma-levyn, joka on samalla viimeinen julkaisu Pyöveli-nimellä. Kappaleet on koostettu Valkohai EP, Visio LP ja Junttei, stunttei ja blunttei -julkaisuilta.

Kokoelma julkaistiin vinyylinä, mutta myös suoratoistopalveluissa, joten Pyöveliä pääsee kuulemaan nyt myös sitä kautta. Aiemmin Pyöveli on pitänyt hommansa erittäin ug:na kasettijulkaisuineen.

Pyöveli kuvailee Kokoelmaa näin:

”Tuntuu hyvältä saattaa Pyöveli & Nasty hiljaiselolle ja samalla juhlistaa musiikkia, mitä vuosien aikana syntyi. Ajatus viimeisestä julkaisusta tuntuu myös haikelta ja pelottavalta, mutta samalla on lohduttava tietää, että musiikki ja fyysiset levyt jatkavat eloaan meistä riippumatta. Ollaan erittäin kiitollisia, että kokoelma julkaistaan juuri Monspin kautta: nuorena räppi-intoilijana Monspin levyt tarjosivat ammennettavaa ja inspiraatiota omaan tekemiseen. On hienoa asettua tähän jatkumoon. Kiitos kaikille kuuntelijoille, ystäville ja kollegoille! Vaikka Pyöveli & Nasty loppuukin tähän, on ikkuna musiikin tekemiselle edelleen auki.”

Kokoelmalta julkaistiin musiikkivideo kappaleesta Nää silmät ei valehtele. Tsekkaa pehmeän savuista materiaalia tekevän duon video alta.