Queens of the Stone Age -solisti Josh Hommea vastaan vakavia syytöksiä – tytär hankki väliaikaisen lähestymiskiellon

Homme ja Dalle taistelevat lastensa välityksellä.

Queens of the Stone Agen Josh Homme on saanut lähestymiskiellon tytärtään kohtaan. Homme ei saa astua sataa metriä lähemmäs 15-vuotiasta tyttöään Camillea.

Hommen ex-vaimo, The Distillers -yhtyeestä tunnettu Brody Delle on yrittänyt saada Hommelle lähestymiskiellon heidän kahta poikaansa kohtaan, mutta tämä ei oikeusasteessa ole mennyt läpi. Dalle on yrittänyt saada Hommelle lähestymiskiellon poikia kohtaan kahteen otteeseen.

Kaksikon pojista Orr on kymmenvuotias ja nuorempi poika Wolf viisivuotias.

TMZ-sivuston mukaan Camille sai väliaikaisen lähestymiskiellon isälleen loppukuuhun asti. Tuolloin oikeusaste ottaa tarkasteluun Brody Dallen ja lasten väitteet siitä, että Josh Homme on käyttänyt fyysistä ja henkistä väkivaltaa lapsia kohtaan. Syytteiden mukaan Homme on myös ajanut humalassa autollaan niin, että lapset ovat olleet kyydissä.

Syytekohtien mukaan Homme on myös puristanut 10-vuotiasta poikaansa tämän sukupuolielimistä. Syytteiden mukaan Homme on uhkaillut myös ex-vaimoaan ja kertonut tappavansa hänen nykyisen poikaystävänsä.

Hommen asianajaja sanoo, että kyseessä on Dallen kosto siitä, että Homme hankki väliaikaisen lähestymiskiellon ex-vaimolleen. Hommen asianajajan mukaan Dalle on käyttäytynyt väkivaltaisesti Hommea kohtaan.