Rääväsuinen räppäri vakavoitui, teki yhden viime vuoden parhaimmista levyistä ja nyt siltä julkaistu musiikkivideo hivelee silmiä

Tyler, the Creator haluaa nähdä sinut uudestaan.

Tyler, the Creator tunnettiin pitkään rääväsuisena räppärinä, joka herätti pahennusta ronskeilla sanoituksillaan. Sittemmin räppäri on vakavoitunut ja jopa todennut, että ei se alkuvuosien materiaali ollut omiin korviin kovinkaan laadukasta.

Viime vuotinen Flower Boy -levy sen sijaan on kerännyt artistilta itseltään kehuja ja miksei olisi, oli se helposti yksi viime vuoden parhaimmista levyistä. Tuolloin itseasiassa kirjoitimme levyn mielenkiintoisesta viittauksesta suomalaiseen skeittaajaan Arto Saareen.

Nyt kyseiseltä Flower Boy -albumilta on julkaistu uusi video. Levyn suurimmaksi hitiksi, ainakin striimaus-lukujen valossa noussut See You Again on saanut arvoisensa visuaalit.

Värimäärittelyt ovat huippuluokkaa videolla, jolla tarina etenee selkeästi, mutta sisältäen kuitenkin askarruttaviakin kohtia. Videolla nähdään myös räppäri A$AP Rocky.

Videosta tulee hivenen mieleen Bill Murrayn tähdittämä Steve Zissoun vedenalainen maailma -elokuva, vaikka sukellusveneellä ei sukellella, saati pidetä punaisia pipoja.

Kenties taika piilee juuri värimaailmassa, jota pääset katselemaan alta.