Radiohead-kitaristi Jonny Greenwoodin väitetään paenneen maailmanloppua Brasiliaan

Tällaista huhua on levittänyt muun muassa Brasilian virallinen turismiministeri.

Kuva: Wikimedia Commons

Useat medialähteet Brasiliassa ovat kertoneet viime päivinä, että Radioheadin kitaristi Jonny Greenwood olisi saapunut maahan piileskelemään Sao Luiz do Paraitingan maaseudulla sijaitsevaan hotelliin odottamaan Maya-kalenterin 21. joulukuuksi ennustamaa maailmanloppua.

Tämän syrjäisen hotellin omistaja Emmanuel Rengade kertoi Daily Mail -lehdelle, että Greenwood asustelee kyseisessä hotellissa sen vuoksi, koska siellä hän saa odotella päiviemme päättymistä rauhassa ilman julkisuutta. Mielenkiintoista, että Rengade päätti kertoa tästä Greenwoodin yksityisyyden varjelemisesta yhdelle maailman suurimmista tabloid-lehdistä.

Huhujen tiimoilta parrasvaloihin päätti astua myös Brasilian turismiministeri Eduardo de Oliveira Coelho, joka vahvisti paikalliselle uutismedialle, että Greenwood todella on parhaillaan hotellissa ja että loputkin Radioheadin jäsenistä liittyisivät myöhemmin hänen seuraansa apokalypsin lähestyessä.

Harmillisesti muut yhtyeen jäsenet päättivät olla tylsimyksiä ja kiistää managerinsa kautta väitteet täysin perättömiksi ilmoittamalla, ettei Greenwood edes ole Brasiliassa. Mies on sen sijaan tällä hetkellä Sydneyssä.

Olisihan se ollut liian hauskaa ollakseen totta.