”Rakastan tän biisin sensuellia bad bitch -energiaa ja tanssittavaa biittiä” – artistitulokas Lola teki biisin eron jälkeisestä voimaantumisesta

Lola eli Lo/la on Universalin uusi kiinnitys.

12.03.2023

Universal Musicille kiinnitetty laulaja-lauluntekijä Lola eli Lo/la on julkaissut debyyttisinglensä Breakup Glow. Artisti on tehnyt englanninkielisen kappaleen yhdessä Julia Sundbergin ja Kim Mannilan kanssa.

Biisi kertoo epätyypillisestä erosta: onnellisessa suhteessa oleva kertoja haaveilee eron ja sydänsurujen jälkeisestä kasvusta ja voimaantumisesta.

“Tää biisi glorifioi sitä eron jälkeistä glow-uppia, vaikka samaan aikaan onkin ihan umpirakastunut. Rakastan tän biisin sensuellia bad bitch -energiaa ja tanssittavaa biittiä. Mulle oli tärkeetä et mun eka sinkku on voimaannuttava ja semmonen mihin ite tanssisin öisin olohuoneessa”, Lola kertoo.

Tän biisin teksti on melkeinpä suoraan mun päiväkirjan sivuilta ja tää on mun mielestä aihe, josta ei oo tehty paljoo biisejä. Eikä tarvii olla onnellisessa suhteessa, että tähän voi samaistuu. Mä itse asiassa toivon, et ne kuuntelijat, jotka on toksisissa suhteissa voimaantuu tän biisin myötä ja tajuu et ero voi olla parasta mitä vois ikinä tapahtua. Mut kaikista eniten en malta oottaa et nään kun all the bad bitches whine their waists to this song!”

Kuuntele Lolan debyyttisingle alta.

 

Lisää luettavaa