Rakastatko Beyoncéa? Sitten meillä on tiedossa tapahtuma juuri sinulle

Kello näyttää Beyoncéa.

11.05.2019

Rumbaankin juttuja toimittanut ja muun muassa käsikirjoittajana (Modernit miehet, Aikuiset) kunnostautunut Anna Brotkin kehittelee uutta Beyoncén ympärille nitoutuvaa tapahtumaa, niin ikään Rumbaan juttuja toimittaneen Markus Hildenin kanssa.

Beyoncé-tapahtuma ei ole ensimmäinen laatuaan, vaan Teurastamolla juhlittiin Beyoncéa jo vuosina 2016 ja 2017. Etenkin vuonna 2016 Teurastamo oli tupaten täynnä väkeä ja keli oli mitä mainoin. Musiikki oli tottakai laadukasta, koska dj-setit koostuivat Beyoncésta, joten tunnelma oli alati katossa. Vaikea nähdä, että tähän tulisi muutosta, kun Beyoncé-bileet palaavat Teurastamolle.

Bileet järjestetään Teurastamolla B-Side Barissa lauantaina 25. toukokuuta. Bileisiin ei ole sisäänpääsymaksua, mutta kyseessä on K-18 -tapahtuma.

Dj:t soittavat pelkkää Beyoncéa ja Destiny’s Childia koko illan ja baari on auki, sekä ulkona että sisällä. Tapahtumassa kerrotaan, että parhaat Beyoncé-inspiroituneet asut palkitaan. Joten kannattaa harkita, mitkä slay-varusteet laittaa päälle.

Ilta on osa B-Side Barin Icons club -sarjaa. Aiempina iltoina on juhlittu Whitney Houstonin, Princen ja Britney Spearsin tahtiin.

Kirjoitimme vuoden 2016 bileistä Rumbaan aikoinaan näin. Tapahtuman Facebook-sivu löytyy tästä.

Lisää luettavaa