Rakastetun animaatiosarjan musiikkia kuullaan Helsingin jäähallissa todellisella erikoiskeikalla

Erikoisempi ilta tulossa.

17.04.2024

Avatar: The Last Airbender In Concert saapuu Suomeen. Tapahtumaa vietetään Helsingin jäähallissa perjantaina 21. päivä maaliskuuta 2025 ja konsertin lipunmyynti käynnistyy perjantaina 19. huhtikuuta täällä.

Tapahtuman tiedote kertoo seuraavaa:

”Uppoudu yli kaksituntiseen show’hun, jossa liveorkesteri herättää henkiin ikonisen musiikin siivittämään animaatiosarjan kohokohtia. Taiko-rummut ja erhu-jousisoittimet jakavat valokeilan viulujen ja klarinettien kanssa samalla, kun sarjan rakastetuimmat kohtaukset toistuvat ruudulla ja tuovat katsojat Avatar-maailmaan kokemaan sarjan ikimuistoisimmat hetket Aangin, Kataran, Tophin, Sokkan, Zukon ja muiden suosikkihahmojen kanssa.”

Avatar: The Last Airbender -animaatiosarjan alkuperäisen musiikin luonut Emmy-palkittu säveltäjä ja muusikko Jeremy Zuckerman on tehnyt yhteistyötä sarjan luojien Michael Dante DiMartinon ja Bryan Konietzkon sekä leikkaaja Jeff Adamsin kanssa laajentaakseen sarjan alkuperäisiä sävellyksiä konserttisarjaa varten.

Avatar: The Last Airbender nousi vuosina 2005–2008 kolmen tuotantokautensa myötä yhdeksi historian rakastetuimmista animaatioista. Vuonna 2021 Nickelodeon ilmoitti perustavansa Avatar Studiosiin uuden osaston, jonka tarkoituksena on luoda Avatar: The Last Airbenderin ja The Legend of Korran -maailmaan perustuvia animaatiosarjoja ja elokuvia.

Konsertin tiedot alla.

*

AVATAR: THE LAST AIRBENDER IN CONCERT
Pe 21.3.2025 Helsinki, Jäähalli

LIPUT:
Myynnissä pe 19.4.2024 klo 17 osoitteessa www.avatarinconcert.com
– Alk. 60 EUR (+ tilausmaksu alk. 1,50 EUR / tilaus)
– VIP-upgrade alk. 129,60 EUR (voidaan ostaa minkä tahansa hintaisen konserttilipun lisäksi)

Lisää luettavaa