”Rakastimme Suomen euroviisubiisiä niin paljon, että meidän oli tehtävä täysimittainen cover-versio siitä” – näin lähtee Cha cha cha Saksaa Euroviisuissa edustavalta metallibändiltä

Lord of the Lost ihastui Käärijään.

07.05.2023

Saksan euroviisuedustaja, Blood & Glitter -kappaleella Liverpoolissa kisaava metalliyhtye Lord of the Lost on ottanut kaiken ilon irti pestistään ja postaillut someen viime viikkoina omia versioitaan muiden maiden edustusbiiseistä. Yleensä nämä coverit ovat olleet vain minuutin parin mittaisia pätkiä, mutta Suomen kisabiisin tullessa vuoroon yhtye päätti tehdä poikkeuksen.

”Rakastimme Suomen euroviisubiisiä niin paljon, että meidän oli tehtävä täysimittainen cover-versio siitä”, yhtye kirjoittaa Facebookissa.

Kaiken lisäksi yhtyeen keulahahmo ja solisti Chris Harms esittää kappaleen suomeksi – jopa hämmästyttävän hyvin artikuloiden.

”Suomeksi laulaminen osoittautui aika mielenkiintoiseksi kamppailuksi! Ja mikä hauskinta, vaikka tämä biisi on suomeksi, emme ole koskaan kuulostaneet näin paljoa saksalaiselta konemusiikilta!”

Perjantaina ilmestynyttä versiota on kuunneltu pelkästään Youtubessa yli 176 000 kertaa. Tsekkaa alta, miten Cha cha cha taipuu saksalaisilta!

Lisää luettavaa